Política de privadesa

Amb la informació que li proporcionem a continuació, Rellotges Ncat vol que vostè conegui quina és la Política de Privadesa aplicada a les dades personals que ens facilita.


Rellotges Ncat garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, reflectida en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en el Reial Decret 1720/2007, de 21 desembre, en els que s'aprova el Reglament de Desenvolupament de la LOPD.

1 Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?
2 Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
3 Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
4 Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
5 On es pot informar sobre la Llei de Protecció de Dades y la defensa dels seus drets?

1 Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: David Garcia Salgado DNI 43697135X
Adr. Postal: Carrer Bigues 52, 2n 1a- 08140 - Caldes de Montbui
Contacte: info@ncat.cat - Tel. 938654521

2 Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Totes les dades de caràcter personal que ens faciliti, ja sigui mitjançant la recepció de formularis i/o comandes, seran utilitzats per a les finalitats pròpies de gestió, facturació i enviament, relacionades amb la tramitació de la seva sol·licitud o compra.

Tanmateix, l'informem que les seves dades podran ser utilitzades per Rellotges Ncat amb finalitats merament estadístiques i de manera ocasional, per a fer-li arribar informació que pugui resultar-li d'interès. En cap cas, Rellotges Ncat utilitzarà les dades personals per a l'enviament de comunicacions comercials no sol·licitades i que puguin ser considerades "correu brossa".

3 Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Mitjançant l'acceptació a la nostra Política de Privadesa, vostè ens dóna expressament el seu consentiment perquè Rellotges Ncat tracti les seves dades d'acord a les exigències legals i guardant les degudes mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, que garanteixin la seva confidencialitat.

En cas de no acceptar la nostra Política de Privadesa, no serà possible la contractació de comandes ni l'enviament dels diferents formularis que s'exposen a NCAT.CAT

4 Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

En qualsevol moment, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se mitjançant el correu electrònic david@ncat.cat, indicant a l'assumpte "Política de Privadesa". Si ho prefereix, també es pot dirigir a nosaltres utilitzant la nostra adreça postal, indicant-nos de forma clara la seva sol·licitud.

Les persones interessades tenen el dret a accedir a les seves dades personals, tanmateix com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en qualsevol cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats en què varen ser recollides. En aquest cas únicament conservarem les dades per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

5 On es pot informar sobre la Llei de Protecció de Dades i la defensa dels seus drets?

Pot obtenir més informació sobre els seus drets, així com la legislació que els protegeix a la web de l'Agencia Espanyola de Protecció de Dades: 
https://www.agpd.es